Weduwe vreemdgaan met: Mounshade uit Wieze, Oost-Vlaanderen

Mounshade

 • Naam: Mounshade
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Wieze
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een doodgewone tante die hoopt via deze weg iemand leuk te ondervinden kennen aangezien ik in het dagelijkse leven moeilijk contact leg met personen. Niet dat ik niet sociaal ben maar ik geniet me net iets te altijd in. Als je graag meer wil weten over mij, ik bijt zelden..

Over jou: Ik zoek een man die lief is, charmant en ook meer kan tolereren. Iemand die voor me wilt klaar staan wanneer ik hem nodig heb, en die me graag is ergens mee naartoe neemt. Tot nu toe wil ik liefst een gebondenheid

Weduwe sexdating