Weduwe vreemdgaan met: IemanduitDelft uit Delft, Zuid-Holland

IemanduitDelft

 • Naam: IemanduitDelft
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Delft
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Officieel nog getrouwd, maar we leven al 6 jaar niet meer samen. We nu goeie vrienden en gaan gelukkig onze eigen weg.
Maar in de 6 jaar tijd dat wij apart van elkaar leven, heb ik nog geen man in bed gehad! Misschien uit schuldgevoel, maar daar wil ik nu verandering in brengen. Ik wil niet direct gaan daten en een spannende verhouding op te bouwen.

Over jou: Iemand om het bed te geven, nog niet de lief en leed, daar vind ik het nog meer te vroeg voor. Ik geniet zeker van gezelligheid, eventueel een drankje op een terras, maar het enige intieme wat ik zoek is de sex.

Weduwe sexdating