Weduwe vreemdgaan met: GroetenuitUrk uit Urk, Flevoland

GroetenuitUrk

 • Naam: GroetenuitUrk
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Urk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een weduwe van 57 jaar, woon alleen, heb geen kinderen en ben de eenzaamheid qua genegenheid behoorlijk zat. Naast mijn baan geniet ik mijzelf bezig met diverse collectes voor meer fondsen. Schrijf artikelen voor diverse medische bladen. Sinds het overlijden van mijn man, ga ik nog weinig de deur uit, ondanks dat mijn vriendinnen mij graag overal naar toe willen nemen

Over jou: Voor mij is dit nogal pril, ik ben in lange tijd niet met een andere man geweest sinds het overlijden van mijn man. Ik ben op zoek naar iemand om mee te spreken, mooie dingen mee te geven, verhalen, ervaringen, liefde en verdriet.

Weduwe sexdating