Weduwe vreemdgaan met: GewoonLeukY uit Wanroij, Noord-Brabant

GewoonLeukY

 • Naam: GewoonLeukY
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Wanroij
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Als mama van 2 vriendelijke meiden heb ik de laatste levensjaren een heel braaf en rustig leven geleid, maar 2013 wordt het jaar van de mama 😉 en ik ga ook wat dingen doen die voor mij leuk zijn. Een van de dingen waar ik me graag mee bezig geniet is opwindend en spanning en opwinding.

Over jou: Jij zorgt voor de verassende wending in mijn leven en geeft me spanning, passie en zet me voor het eerst in levensjaren weer eens in vuur en vlam

Weduwe sexdating