Weduwe vreemdgaan met: Craving uit Lelystad, Flevoland

Craving

 • Naam: Craving
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een alleenstaand mama die toch net iets meer had verwacht van een goed huwelijk. Maarja, je kunt er weinig aan doen zodra je erachter komt dat je man vreemd gaat.
Maarja, het leven zit vol verrassingen, net zoals ik nu hier zit. Ookal voor mijn huwelijk, zou ik er nooit over gedacht hebben hier aangemeld te zijn. Maar nu? Een ander verhaal. Je moet het positieve eruit halen. Opnieuw beginnen en jezelf laten verwennen!
Verwen jij met mij mee 😉

Over jou:

Weduwe sexdating