Weduwe sexdating met: ZelfDoen uit Zwolle, Overijssel

ZelfDoen

 • Naam: ZelfDoen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Zwolle
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dag jongeman,
Even een beknopte beschrijving:
HBO, ik ben een doener, relativeren en de boel scherp houden. Zit goed in mijn body en verzorg deze goed. Ik ben getrouwd geweest (heb een Dochtertje Saar van 6). Ik zoek geen nieuw vader figuur want ze heeft al een vader. Ik kijk uit naar iemand die mij kan verrassen.

Over jou: Graag een man met niveau en levenservaring. Je onderhoud jezelf en bent onafhankelijk. Je staat fris in het leven en kan kletsen over je ambities.

Weduwe sexdating