Weduwe sexdating met: DeSingleDenker uit Eksaarde, Oost-Vlaanderen

DeSingleDenker

 • Naam: DeSingleDenker
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Eksaarde
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zeer zelfstandige dame die weet wat ze wil. Ik duld geen kerels die een dame niet weten te respecteren, die mij naar hun hand willen zetten. Ik wil vooral mezelf kunnen zijn en blijven. Ik ben een levensgenieter en een fanatiek sporter. Sporten is een deel van mijn leven. Ik zoek eerder een date dan een vaste gebondenheid. Diepgaande gesprekken, lachen en uitgaan horen daarbij. Ben vooral een heel romantische dame

Over jou: Na een jaar alleen te zijn, ben ik het beu, mis een soulmate, iemand waar ik kan op vertrouwen, samen gezellige dingen mee doen. Iemand die zeker zelfstandig is, zijn eigen dingen doet. Niet afhankelijk van mij of anderen

Weduwe sexdating