Weduwe sexdating met: Cora56 uit Fijnaart, Noord-Brabant

Cora56

 • Naam: Cora56
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Fijnaart
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo,

Ik ben Cora, een gezellige vrouw van 56. En nee, ik ben nog niet bezet haha. meer personen zeggen ook, jij? nog geen man? Ik zou maar opschieten voor het te laat is!?
Te laat is? Wat bedoelen ze daarmee? Ik vind dat zo’n een denigrerende opmerking. Daarom heb ik mij ook nooit gebonden aan een man, maar komen en gaan zij weer. Zoals nu, want ik wil absoluut geen vaste verhouding, maar gewoon genieten, vol spanning.

Over jou: Ik zoek een man net als mij, vol spanning , energie…. die niet gebonden wil zijn, maar het zeker leuk vind een opwindend maatje te hebben die hij zo nu en dan kan opbellen. Om samen een opwindende tijd door te brengen wanneer we dat voelen.
ik geniet van een man met cynische lol, zelfspot, spraakzaam, maar niet over de top. Maar ik denk dat je dat neit echt van jezelf kan zeggen hahaha

Weduwe sexdating