Weduwe sexdating met: 40enouder uit Ossenisse, Zeeland

40enouder

 • Naam: 40enouder
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Ossenisse
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Toch een beetje vreemd om mij hier te profileren als zoekende. Maar op mijn leeftijd is het niet zo makkelijk meer om boys te ontmoeten en op mijn werk komen enkel vrouwen. Stappen ben ik nooit zo van geweest dus wat blijft er dan nog over? Verder ben ik spontaan, leuk en ….

Over jou: Zin om mooie dingen te doen! Ik val niet op een specifiek type, we moeten gewoon kijken of er een match is. zeker alleen contact opnemen als je 40 of ouder bent!

Weduwe sexdating