Weduwe sexafspraak met: StrandJuttertje uit Bergen aan Zee, Noord-Holland

StrandJuttertje

 • Naam: StrandJuttertje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Bergen aan Zee
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Voorheen een succesvolle ondernemer, maar na een burn out de boel verkocht en een rustige baan als receptioniste. En voor de rest? Een bescheiden woninkje bij het strand, een lekkere vervoer en lekkere vrienden. Maar ik ben nooit getrouwd geweest… iets weerhield mij daarvan. Mijn carriere was doorslaggevender voor mij. Wilde mijn tijd niet verspillen aan een persoon, die ik mijn sexpartner zou moeten noemen, tenzij het zakelijk was.
Nu is het voor mij de omgekeerde wereld. Ik geniet van het leven, mijn vrije tijd, mijn familie en vrienden…. Maar nu is er ook tijd voor een maatje.

Over jou: Wat ik naar op zoek ben? Een gelijkenis van jezelf? Of totaal niet. In ieder geval iemand met een luisterend oor, maar ook iemand die wat te melden heeft. En je niet tot een dood spoor lijd.

Weduwe sexdating