Weduwe sex met: MuisMoniek uit Vianen, Noord-Brabant

MuisMoniek

 • Naam: MuisMoniek
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Vianen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vrolijke, knuffelbare, eerlijke meid die het heerlijk vind om samen dingen te doen. Ik geniet van een nachtje lekker op de bank, bij de openhaard met een vinootje. Hoe knusser en romantischer, hoe beter!

Over jou: Ik zou graag weer eens verliefd zijn en zoek daarom naar een mooie, aardige, vriendelijke, gezellige, sociale, knuffelbare, vrolijke, eerlijke, betrouwbare man. Er zijn vast nog meer pre’s op mijn lijst, maar dat vul ik later nog zeker eventjes in.
Alleen contact opnemen met image en een persoonlijk boodschapje is waarschijnlijk vaak mooier!

Weduwe sexdating