Weduwe sex dating met: Willekestel uit Bellem, Oost-Vlaanderen

Willekestel

 • Naam: Willekestel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bellem
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een gelukkig gehuwde vrouw op zoek naar wat extra spanning. Mijn man en ik hebben een open verhouding en hij steunt mij volledig in mijn lustgevoelens. Hij kan mij niet overal in bevredigen en daarom heb ik hier een profiel aangemaakt om in contact te komen met een man die dat zeker zou willen.

Over jou: Een ruimdenkend voelende man die niet jaloers is gezien ik getrouwd ben. iemand die in overleg met mij diverse seksuele handelingen wil doen, die ik lange tijd heb gemist. Gezien mijn man lichamelijk niet overal toe in staat is.

Weduwe sexdating