Weduwe sex date met: wilerggraag uit Nibbixwoud, Noord-Holland

wilerggraag

 • Naam: wilerggraag
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Nibbixwoud
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben huisvrouw, getrouwd, 53 jaar. Ik ben niet van plan om te scheiden, ik ben ook niet op zoek naar een spannende liefdes verhouding. Ik wil gewoon mijn seksleven op gang laten draaien aangezien mijn man daar geen gebrek aan heeft. Graag discreet, want mijn man heeft zeker vermoedens, maar dit blijven waarschijnlijk alleen vermoedens

Over jou: Ik ben op zoek naar een discreet sexmaatje, in buurtvan Nibbixwoud, Noord Holland. Daar omheen in overleg. zou graag weer een lekkere sex ervaring willen beleven op mijn leeftijd. ben niet al te moeilijk op dit gebied maar experimenteren in overleg.

Weduwe sexdating