Weduwe sex date met: Killiane uit Assen, Drenthe

Killiane

 • Naam: Killiane
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een beschaafde,charmante,spontane,vrolijke onafhankelijke mokkel van 53 jaar. Ik geniet van lol en heel meer reizen, leukheid en dansen en ik vind koken heel leuk om te doen. Ik zoek naar een beschaafde en nette man waarmee ik de tijd leuk kan doorbrengen, door leuk te babbelen, terassjes pikken in de zomer, en te reizen en van de natuur genieten

Over jou: Op zoek….misschien. Samen lekker eten….graag. leuk een goede fles wijn drinken….fijn! mooie uitstapjes maken en genieten van het leven? Met meer fun.
Geen haast, geen druk.Ik heb een drukke baan.

Ik hoop op een spoedig antwoord

Weduwe sexdating