Weduwe sex date met: Johanna58 uit Antwerpen, Antwerpen

Johanna58

 • Naam: Johanna58
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo:

Over mij: personen schrikken zeker eens als ik zeg dat ik nog nooit een echte gebondenheid heb gehad. Niet dat ik het nooit heb geprobeerd ofzo maar na twee weken kreeg ik het dan alweer spaans benauwd. Ik ben nu eenmaal erg op mijn vrijheid gesteld. En zoals meer vrouwen een schoenen of tassen tik hebben, heb ik een kerels tik.

Over jou: Ik heb gozers gehad in alle maten, leeftijden en nationaliteiten. Ieder mens is uniek en mooi op zijn manier. Soms is het even zoeken haha. Ik heb geleerd niet meteen met een oordeel klaar te staan. Maak je dus niet druk en reageer gewoon als je geinteresseerd bent.

Weduwe sexdating