Weduwe sex date met: Chachaca uit Bekkevoort, Vlaams-Brabant

Chachaca

 • Naam: Chachaca
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Bekkevoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een jongedame van 52 jaar oud en zoek vriendschap en later als het klikt een verhouding met een eerlijke en aardige knuffelbeerke, die humoristisch is.

Over jou: Waar ben ik naar op zoek, naar een maatje waarmee het misschien zeker klikt en die mijn hart weer kan openen. personen die niet hun eigen kunnen zijn, mogen zelfs geen reactie achterlaten, aan mij weet je wat je hebt van het eerste moment dus verwacht ik dit ook van mijn maatje. Wie weet ben jij dat maatje……

Weduwe sexdating