Weduwe sex date met: ALittleBirdie uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

ALittleBirdie

 • Naam: ALittleBirdie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Succesvol in haar carriere, iets minder in haar sexleven. In een verhouding met een mooie man, maar weinig fantasie wat sex betreft. Voor mij echt een verslaving waar ik maar niet van af kom. Ik vermaak mijzelf regelmatig zonder dat mijn sexpartner er vanaf weet. Maar dat geeft mij niet vaak de voldoening die ik wens. Ik wil het met een echte man doen, niet met speeltjes en zeker niet met mijn sexpartner.

Over jou: sexueel gedreven man of heren. Verzorgd, safe, onbehaarde.
ik schrijf heren, want het lijkt mij erg interessant eens een keer een triootje te hebben. Ik meot eerlijk bekennen, n mijn jongere levensjaren heb ik zeker ooit eens sex gehad met een stel, maar mijn voorkeur gaat dit keer toch zeker uit naar twee heren wanneer mogelijk.
Ik kan niet thuis ontvangen, tenzij mijn sexpartner op zakenreis is. anders ergens buiten de deur

Weduwe sexdating