Weduwe Sex contakt met: DebbieP uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

DebbieP

 • Naam: DebbieP
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heey, wat leuk dat je mijn profiel bekijkt Ik ben een jonge juffrouw van 43 die het na 1 jaar zeker weer genoeg vind om alles alleen te doen, samen is zo meer gezelliger. Ik vind mezelf eerlijk, sociaal, geniet van drukte en gezelligheid op zijn tijd.

Over jou: Ik ben op zoek naar een eerlijke man met lol en die zijn zaken goed op orde heeft, maar goed kan hier een heel eisenpakket gaan opschrijven, maar heel cliche er is een click of niet en daar kom je maar op 1 manier achter toch? Ik zoek in eerste instantie een lekkere date, lang berichten sturen hoeft niet perse, maar zo leer je elkaar zeker beter kennen

Is je interesse gewekt en wil je meer van me weten, stuur me dan een boodschapje:-)

Weduwe sexdating