Weduwe Sex contact met: nadinenoord uit Apeldoorn, Gelderland

nadinenoord

 • Naam: nadinenoord
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Nadine, geboren op 7 april 1970 en van beroep kapster. Ik heb levensjaren een eigen salonnetje gehad maar sinds 3 jaar werk ik samen met een schatje en heb de winkel aan haar en haar man verkocht. Dat zorgt voor wat meer rust in mijn leven zodat ik nu eindelijk eens naar een mooie man op zoek kan.

Over jou: Je bent woest aantrekkelijk, een mannenman, geen type opgeblazen sportschool (Beetje mag) en weet een goede balans te vinden tussen geven en nemen.

Weduwe sexdating