Weduwe sex afspraak met: Nukaaa uit Breda, Noord-Brabant

Nukaaa

 • Naam: Nukaaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi….. Ik ben een alleenstaande mama en woon samen met een zoontje (Niels) van vier in een kleine maar gezellige bovenwoning. Na het krijgen van mijn kleine was de vonk met mijn toenmalige sexpartner volledig verdwenen en daar om zijn we nu ook uit elkaar. Ik werk meer en krijg daardoor niet de kans om een nieuw maatje te vinden. Mijn schatje heeft online een mooie man gevonden dus waarom zou het mij niet lukken?

Ik sta voor brabantse gezelligheid met een zachte G. Ik zie mezelf als een sympathiek en oprecht persoon ie eerst even voelt voordat ze in het water springt. Ik lach graag kan jij mij warm en aan het lachen maken?

Over jou: Een gezellige vent zonder ellende, of hij is er in ieder geval overheen. De leeftijd doet er niet zo toe, alhoe zeker er geen 20 jaar tussen moet zitten . Gewoon iemand die in de zelfde face zit. laten we zeggen plus/minus 5 verschil? Verleden heeft me geleerd niet naar de looks te kijken maar naar de uitstraling. Een combinatie van positieve charisma met de eigenschappen trouw en lief. Zoals als aangegeven geniet ik erg van lachen. Ik ben niet zo scherp in het maken van grappen maar ik ga zeker graag om met personen die dat zeker kunnen.

Weduwe sexdating