Weduwe seksdating met: Veenendaler uit Veenendaal, Utrecht

Veenendaler

 • Naam: Veenendaler
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Veenendaal
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: mager
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een lekkere slanke blonde mokkel met een heerlijke gebrek naar meer en langdurige seks. Ik leid een beetje saai leven voor het oog van iedereen maar eigenlijk ben ik niet zo saai. Stiekem heb ik een aardig aktief seksleven met heren die zeker houden van wilde chicks als ik.

Over jou: Ik ben op zoek is naar afwisselende contacten,voornamelijk ben ik beschikbaar in de weekenden. Heel af en toe ook op de woensdag. Ik zoek een mooie man of een leuk stel met wie ik zo af en toe af kan spreken om samen lekker te experimenten. waarschijnlijk doen we het safe en is geheimhouding voor mij onwijs belangrijk.

Weduwe sexdating