Weduwe seksdating met: Diofoor uit Maastricht, Limburg

Diofoor

 • Naam: Diofoor
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een positieve spontane vrolijk, mevrouw is een moeilijke tijd achter de rug heeft gehad, verlies van een dierbare schatje. En die gat probeer ik nu een beetje op te vullen. En normaal doe ik dit door online te kletsen met personen, maar nu vind ik het tijd dat dit niet alleen online gebeurd. Iedereen heeft gebrek aan lichamelijk contact, ik dus ook.

Over jou: Graag zou ik via deze weg een charmante man willen ondervinden kennen die het aardig lijkt mooie dingen samen te ondernemen. Uit eten gaan, een dierenpark bezoeken of een museum.
Iemand die van een regenachtige dag, een vrolijke ervaring kan maken. Die al het negatieve in iets positiefs kan zetten.

Weduwe sexdating