Weduwe seksdate met: ESMO uit Deurne, Vlaams-Brabant

ESMO

 • Naam: ESMO
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Deurne
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Twinkelogen, alweer een jaartje ouder, soms een beetje krakkemikkig, zeker vlot, bij de tijd, vlot en jonger uitziend, een positieve instelling, zeer gelukkig met prachtige kinderen, houd erg meer van dieren en van de natuur. vaak bezig, vermeer me nooit. Als hobby beeldend kunstenaar voortdurend op zoek naar spannende uitdagingen. Op relatiegebied zoek ik gewoon(!) iemand die bij mij en mijn manier van leven past. Eerlijk en metwaardering en graag met lol. Nog jong van hart en geest en zeker niet-rokend!!
Ik heb geen zin in oeverloos ge-e-mail. Trouwens: daar wil ik mijn tijd niet aan besteden. Er bestaan meer leukere dingen. Als het lijkt te klikken, meteen elkaar zien en je weet van beide kanten of het zin heeft ermee door te gaan.
Ik ben een winnend lot uit de loterij. Je moet alleen wat meer moeite doen en niet direkt mijn profiel wegklikken. Wie verder kijkt dan zijn neus lang is! zal ontdekken wie ik echt ben.
Evelien

Over jou:

Weduwe sexdating