Weduwe seksafspraak met: WijzeCapra uit Vaassen, Gelderland

WijzeCapra

 • Naam: WijzeCapra
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Vaassen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een actieve dame van 43, die midden in het leven staat. Ik heb meer sociale contacten waar ik erg van geniet maar ik kan ook heel goed alleen zijn en genieten van een kopje koffie in mijn (wilde) bloemen tuin.

Over jou: Man, vriend, minnaar, sexpartner, maatje………..

Wat ik nog wil vermelden, ik val NIET op jongere knapen, maar eerder
op knapen die mijn vader zouden kunnen zijn dus doe geen moeite ik zal niet contact opnemen. En knapen die hun ex nog niet zijn vergeten en iemand zoeken om over hun ex te kunnen kletsen loop mij dan maar HEEL spoedig voorbij. Dus een vriendelijke man, met zelfvertrouwen die ouder is dan 45

Weduwe sexdating