Weduwe seksafspraak met: sweetwoman uit Schepdaal, Vlaams-Brabant

sweetwoman

 • Naam: sweetwoman
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Schepdaal
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben dus sweetwoman (Eefje) en ik ben een spontane toffe madam die het vaak zeker ziet zitte om spannende personen te lere kennen x iedereen is zekerkom op mijn profieltje maar de personen met achterbakse of verkeerde bedoelingen kunnen maar beter weg blijven want daar steek ik mijn tijd niet in maar voor de rest is iedereen zekerkom en mss tot later groetjes Eefje

Over jou: Volgt zeker een keer, ik heb geen uitgebreide lijst.

Weduwe sexdating