Weduwe seksafspraak met: Sneakkie uit Schoorl, Noord-Holland

Sneakkie

 • Naam: Sneakkie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Schoorl
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey hallo heren! Ik ben een alleenstaand meid van 41 jaar, lereres van beroep en eigen vervoer. Ik ben een ruimdenkend uitgaande persoon, vaak in voor gezelligheid, jong van geest. Ik ga jaarlijks naar diverse rockfestivals met mijn beste vriendinnen. Ik ben sportief, maar helaas rook nog zeker. Ben zeker druk bezig met stoppen, want roken is zoooo 2012!

Over jou: Ben jij een gezellige sportief persoon? motiverend, ondernemend en doorslaggevend? schoon enz… Ja, ik heb mijn eisen haha! Ik geniet van romantiek en passie en jij zit daar vol van. Een bent behulpzaam, makkelijk in de omgang en durft uitdagingen aan te gaan.

Weduwe sexdating