Weduwe seksafspraak met: MireilleJ uit Olmen, Antwerpen

MireilleJ

 • Naam: MireilleJ
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Olmen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een vitale mokkel die heerlijk verwend wil worden door een sterke gast! maar dat is niet een pre, de medeleeftijd genoten zijn meer dan zekerkom. Ik ben een alleenstaand mokkel, 3 jaar alleen, maar nu toch zeker weer op zoek naar wat gezelschap, zo zeker relationeel als seksueel

Over jou: ik ben in voor allerlei sexperimenten. jij en ik geven beide aan waar onze grenzen liggen. je bent een rustige man, maar een beest in bed. je gunt mij de tijd om te ondervinden en te wennen. Heb jij interesse, stuur mij een mooie message met plaatje!

Weduwe sexdating