Weduwe seksafspraak met: MimmieLove uit Almere, Flevoland

MimmieLove

 • Naam: MimmieLove
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik: Creatief, impulsief, maar toch ook commercieel, denker en doener, hoofd in de wolken, maar zeker met beide legs op de grond. Mijn leven is aardig gevuld. Ben sinds kort weer alleenstaand, maar ik vind het erg fijn om mijn tijd geven met een lekkere man.

Over jou: Op zoek naar een mooie man waarmee ik de juiste match heb vriendschappelijk en wie weet dat open bloeit als een roos…

Jij: Lief, spontaan, gevoelig, gezelschapsdier, down to earth maar ook een tikkeltje eigenwijs? Je weet hoe je in het leven staat, hebt je leven op orde, maar mist een sexpartner om dat mooie leven mee te geven?

Weduwe sexdating