Weduwe seksafspraak met: Meestalwel uit Lelystad, Flevoland

Meestalwel

 • Naam: Meestalwel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Leuk dat je mijn profiel komt bekijken!

Ik ben 51 jaar en woon in Lelystad. ik heb daar mijn eigen flatje. Ik ben vaak in voor gezelligheid en ben een levensgenieter, daarnaast neem ik mijn werk oprecht.In maart van 2009 ben ik begonnen bij een hondentrimsalon van een goede schatje van mij.

Wat kan ik verder vertellen… Ik ben vaak in voor gezelligheid. Noem het maar op: bioscoop, speciaalbiertjes in een mooie kroeg, games doen, theater, terrasje, concerten, wandelen… Reizen is een favoriete bezigheid. Ik ben niet iemand van dagenlang zon/zee/strand, meer van cultuur, spanning en ontdekken, Tegenover dit actieve gedeelte kan ik ook genieten van een heerlijk nachtje (alleen) thuis `niets doen`.

Over jou: Een lekkere man om samen mee te reizen

Weduwe sexdating