Weduwe seksafspraak met: MalleDiva uit Aspelare, Oost-Vlaanderen

MalleDiva

 • Naam: MalleDiva
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Aspelare
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sandra, alleenstaand, onlangs verbroken met mijn vorige verhouding. En niet omdat hij vreemd is gegaan, maar omdat ik vreemd was gegaan. Hij was er niet achter gekomen, maar ik kon niet groter in een verhouding blijven waarin ik hem bedroog. De lust naar een sexuele escapade is voor mij te groot om hem trouw te kunnen blijven. Dus vandaar ik mijn sexuele honger hier probeer te vervullen

Over jou: een man van mijn leeftijd of eventueel jonger, grote gebrek heeft aan seks, goed kan presteren, niet te meer bij nadenkt. van mij mag je alleenstaand zijn, in een verhouding of een man met kinderen. ik ben niet bindend qua liefde…
voel je je aangesproken, stuur mij een message en een image van jezelf en misschien komt het tot iets spannends

Weduwe sexdating