Weduwe seksafspraak met: Hikke uit Apeldoorn, Gelderland

Hikke

 • Naam: Hikke
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: mama van twee. Ben sinds December 2010 alleenstaand. Werk parttime bij een adviesbureau. Ben daarnaast ook een gedreven huis juffrouw en gedreven juffrouw. Dat laatste is iets wat mijn vriendinnen mij vaak vertellen. Mijn ex en ik waren na 6 jaar samen uit elkaar gegroeit en hij wilde niet blijven vanwege de kinderen. Dus dan maar een punt achter de gebondenheid.

Over jou: Een vriendelijke trouwe man, warm leuk en sociaal, Spontaan en eerlijk. Geeft meer aandacht aan anderen, niet te egoistisch. Romantisch en passievol, allerlei dingen die ik persoonlijk erg belangrijk vind in een man!

Weduwe sexdating