Weduwe neukdate met: SpetterEspan uit Hilversum, Noord-Holland

SpetterEspan

 • Naam: SpetterEspan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hilversum
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo! leuk dat je mij even bezoekt.

Ik ben een positief en vrolijk persoon. Mijn leven is gevuld met mijn werk. Ik ben vorig jaar begonnen om mijn zaak op te bouwen in Spanje. Daarin kan ik alles kwijt was ik graag doe. Kortom ik geniet van mn werk. Ik heb een echte niet lullen maar poetsen mentaliteit.
Om gezond te blijven loop ik 3 x per week hard. Maar mis de sportschool zeker. Ik ga graag uit eten met vriendinnen of vrienden op mijn vrije zaterdagavond.

Ik vind vriendschap heel belangrijk. Echter het lijkt me nog lekkerer als ik in contact kan komen met een ondernemende, succesvolle, intelligente, lekkere, ambitieuze man met meer lol. Want geven is lekkerer. En als je kan geven kan je ook vermenigvuldigen 😉

Over jou:

Weduwe sexdating