Weduwe neukdate met: LaatMijGenieten uit Antwerpen, Antwerpen

LaatMijGenieten

 • Naam: LaatMijGenieten
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi, Een alleenstaand wijf, positieve energie, open en eerlijk. open en blij.
Wilde wat nieuws proberen en zo spannende personen ondervinden kennen en spannende kennis op doen.

Over jou: Bij mij kun je meerdere kanten op gaan. Een verhouding is leuk, maar een date stel ik ook op prijs. Ik heb nooit een lange verhouding gehad, dus het hangt er vanaf wat voor gozers zich bij mij aanmelden. leeftijd geen bezwaar, maar ik ben een actief en energiek persoon. Hopelijk kun jij mij zeker bijbenen

Weduwe sexdating