Weduwe neukdate met: echtnatuur uit Middelburg, Oost-Vlaanderen

echtnatuur

 • Naam: echtnatuur
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Middelburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een mislukte huwelijk, mijn eigen weg ingeslagen. Na lang zoeken eindelijk mijn eigen plekje gevonden. Leef met mijn aardige Golden Retriever Dexter, mijn maatje voor het leven…. Maar ik ben ook op zoek naar een leuk maatje tijdens een nachtje op de bank met een vinootje, of lekker naar een restaurant.

Over jou: Iemand die van gezelligheid houd, samen op de bank, goed conversatie, een match, een vonkje, een vinootje, een film, een romantische blik in onze ogen…. en de rest gaat vanzelf?

Weduwe sexdating