Weduwe neukafspraak met: VeertigPlus6 uit Dadizele, West-Vlaanderen

VeertigPlus6

 • Naam: VeertigPlus6
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Dadizele
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een 46jarige alleenstaande meid, geruime tijd vrijgezel, niet ontevreden, maar mis de aandacht, knuffelgehalte en die ene schouder. Sta een beetje bekend vanwege mijn seksuele uitspattingen. Niet te extreem, maar ik lust er zeker pap van. Ik hoop jij ook.

Over jou: Geen eisen, maar zeker wensen:
Verzorgd, leuk, schoon, romantisch, passievol. Liefst rond de zelfde leeftijd en zelfde buurtvan. eigen vervoer,
Graag bij je boodschap een image van jezelf, liefst gelaat!

Weduwe sexdating