Weduwe neukafspraak met: TamaraDame uit Leeuwarden, Friesland

TamaraDame

 • Naam: TamaraDame
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Leeuwarden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben een jonge ( mama) mokkel van 46 jaar in een verhouding. Ben iemand die geniet van gezelligheid, hapje eten, drankje doen op terras en ben erg sociaal aangelegd,
Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid, maar in mijn huidige situatie is daar een groot gebrek aan. Ik voel alsof ik geen kant op kan, geen vrijheid heb in de dingen die ik wil doen. Ik zoek alvast iemand waar ik op terug kan vallen, voor ik definitief de deur dichtgooi voor mijn vriend….

Over jou: Wie geeft mij weer die heerlijke vlinders in mijn buik 🙂 de gezonde spanning om elkaar weer te zien, het genieten van elkaar. Wie laat mijn hart weer sneller kloppen. Een lekkere kerel die meer lol heeft en lekker druk kan zijn. Weten wat hij wilt en ook zijn eigen leven heeft en heel belangrijk voor mij is dat hij weet wat het woord trouw betekent en zich daar ook aan kan houden……

…x

Weduwe sexdating