Weduwe neukafspraak met: Renate1962 uit Olmen, Antwerpen

Renate1962

 • Naam: Renate1962
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Olmen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een zeer jong 50 jarige die vol op van het leven geniet. Ik heb genoten van een goed opleiding en kan eindeloos lullen over belangrijk onderwerpen. Ik ben een carriere mens die integriteit voorop stelt. Een gedreven iemand die 2 snelheden kent.

Over jou: Ik ben niet echt op zoek naar een vaste verhouding. Maar naar minnaars met diepgang. Ofwel partners voor een goed conversatie met (h)eerlijke seks.
Eerlijkheid en duidelijkheid zijn voor mij essentiƫle (voor)waarden.

Weduwe sexdating