Weduwe neukafspraak met: milamila uit Breda, Noord-Brabant

milamila

 • Naam: milamila
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi gozers! Ik woon en werk in Breda en ben gek op de natuur. Wandelen, naar het strand, de bergen in heerlijk! Ik ben een gezellige onafhankelijke moderne tante met meer lol, chaotisch, creatief, een avondmens….
Maar ik kan heel lief zijn (soms 🙂 )

Over jou: Ik zou graag een oprechte lekkere man ontmoeten voor een vaste gebondenheid. Heb jij lol, ben je spontaan en zie je er ook nog leuk uit? Dan wil ik meer van jou weten. Als onze karakters dan ook nog passen zouden we elkaar zeker moeten ontmoeten.

Weduwe sexdating