Weduwe neukafspraak met: Marlies1972 uit Hever, Vlaams-Brabant

Marlies1972

 • Naam: Marlies1972
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Hever
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Op dit moment zou het een stuk beter met mij kunnen. Ik lig in scheiding, maar we woning nog samen. Ik ben drastisch op zoek naar een eigen plek. Daarnaast heb ik het op mijn werk niet naar mijn zin. Vele collega’s kennen mijn man en trekken naar zijn kant toe, dit dus ook erg merkbaar op kantoor.
Zo, dat was in het kort mijn huidige situatie, maar om mijn hart uit te storten is niet de reden dat ik mijzelf hier heb aangemeld.
Ik heb een uitlaat nodig om al mijn frustraties eruit te gooien, de meesten kiezen een sport, een psychiater maar ik kies sex. Het liefst nog ruw en hard. Niks geen softe gedoe, maar keihard zwoegen….

Over jou: Er moet zeker een bepaalde aantrekkingskracht aanwezig zijn, ik kan niet zomaar met de eerste de beste de lakens geven. Het vuur moet aanwezig zijn, het moet spontaan, onverwachts en vooral onvergetelijk. Misschien te meer gevraagd, maar we kunnen het vaak nog proberen.

Weduwe sexdating