Weduwe neukafspraak met: MarionFluf uit Veldhoven, Noord-Brabant

MarionFluf

 • Naam: MarionFluf
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Veldhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik heb lang getwijfeld, eigenlijk doe ik dat nog steeds. Ik stond bijna op het punt dat ik dacht dat er absoluut geen kans voor mij was een man te ondervinden kennen. ervaringen mee te geven, met elkaar leuk kletsen, uit eten, of thuis leuk op de bank een vinootje doen samen

Over jou: ben jij ook zo’n man, die leuk van een onderling gesprekje genietd onder het genieten van een lekker drankje? in een cafe of gewoon thuis op de bank? Tja, ik zoek nog niet naar iets bijzonders, ik geniet mijn opties open. Ach, je moet toch wat als je toch zeker een beetje wanhopig bent!

Weduwe sexdating