Weduwe neukafspraak met: Lientje56 uit Sint-Katherina-Lombeek, Vlaams-Brabant

Lientje56

 • Naam: Lientje56
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Sint-Katherina-Lombeek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Liene en ik ben eigenares van een Restaurant. Erg leuk om te doen maar mijn ex man kon er niet meer tegen en heeft besloten er met een jongere wijf vandoor te gaan. Maar ik treur niet meer want er zijn nog genoeg "visjes in de zee" en daarom ga ik mijn hengel nu eens uitwerpen om te kijken wat voor leuks ik aan de haak kan slaan.

Over jou: Wat ik onwijs belangrijk vind is dat je betrouwbaar bent en bovenal oprecht. Je houd ook van lekker eten en vind het leuk om regelmatig lekkere uitstapjes te maken. Daarnaast moet je waarschijnlijk sex ook erg belangrijk vinden, want zeg eens eerlijk: een gebondenheid zonder sex is waarschijnlijk niks toch?

Weduwe sexdating