Weduwe neukafspraak met: Danverse uit Assen, Drenthe

Danverse

 • Naam: Danverse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Geboren in Antwerpen, op mijn 20e verhuisd naar Assen voor mijn toenmale liefde. Ik ben vrou zekerijk, elegant, levenslustig en aktief mijn hardware is nog niet beschadigd en het systeem is waterdicht en schokbestendig voor outdoor activiteiten operation system wijkt zeker mild af van de standaard wat enigszins gewenning vraagt. Ik word steevast jonger geschat image’s zijn genomen id loop van 2012.

Over jou: Een mannelijke, fitte en intelligente kerel met een zekere uitstraling
iemand die met beide voeten op de grond staat, weet wat hij wil en die me aanvult zonder mij een afhankelijkheidsgevoel op te dringen.

Weduwe sexdating