Weduwe neukafspraak met: BlondDomina uit Almelo, Overijssel

BlondDomina

 • Naam: BlondDomina
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Almelo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Meesteres Wanda en ben per direct op zoek naar een onderworpen slaafje die zich totaal wil overgeven aan mij. Leeftijd in ieder geval vanaf 18 jaar en voor de rest maakt het niet uit. Ik heb niks aan een half slaafje, dus je moet je eigen wil volledig aan de kant kunnen zetten. Kun je dit echt en wil je dat ook echt, stuur me dan meteen een message en vertel me wie je bent!

Over jou: Je bent minimaal 18 jaar en durft voor 100% mijn slaaf te zijn

Weduwe sexdating