Weduwe neuk date met: KarinaZoekt uit Vinkeveen, Utrecht

KarinaZoekt

 • Naam: KarinaZoekt
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Vinkeveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik zoek, maar zeker discreet. Als je getrouwd bent, moet je goed op je tellen passen. Anders raak je in grote problemen. Ik heb het ruim, financieel, ook qua leefomgeving. Eerlijk gezegd heb ik alles wat ik zou willen, maar altijd kan mijn man mij enorm teleurstellen. Vooral met talloze beloftes die hij nooit waar kan maken. Met name met het thuis zijn, wat hij nau zekerijks is vanwege zijn werk.
Het is weken geleden dat wij samen in een bed hebben geslapen. altijd is hij nooit thuis of hij slaapt in de studeerkamer na een avond hard werken.
Het word steeds vervelender en we groeien steeds meer uit elkaar.

En dan heb ik het nog niet over de sex gehad, want dat is er waarschijnlijk niet. Ik kan me ook niet herinneren wanneer ik mijn man voor het laatste een knuffel heb gegeven. Ik hoor altijd van schatjenen dat mijn man dat niet kan maken, mij zo emotioneel te verwaarlozen. maar soms weet ik geen andere oplossing, tot mijn beste schatje deze webpagina doorstuurde…. Een flirt of date met een geile man! Het gevoel weer krijgen dat je gewaardeerd word, begeerd, geliefd, en sexueel aangetrokken voelt….. Moet ik verder gaan?

Ik denk dat zekerke man dit leest, zeker snapt wat ik verlang.

Over jou:

Weduwe sexdating