Weduwe neuk date met: ilonaxxx uit Tienhoven, Zuid-Holland

ilonaxxx

 • Naam: ilonaxxx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Tienhoven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik goed ik ben wat ouder maar misschien is dat juist zeker mijn charme. Al een poos alleenstaand! Het lege bed is iets daar zal ik nooit aan wennen. De genegenheid voor het slapen gaan het gemis als je elkaar even niet ziet goed je zeker? Ik mis het jij ook?

Over jou: Heb jij een plekje in je hart? Mag ik er een tuintje zaaien? Zou leuk zijn als jij bij mij ook een plekje in beslag wil nemen. Samen is toch leuker en gezelliger dan alleen?

Weduwe sexdating