Weduwe flirt met: StillHotter uit Axel, Zeeland

StillHotter

 • Naam: StillHotter
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Axel
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een wanhopige mokkel op zoek naar ware liefde, het gevoel van tintelingen in je body weer terug krijgen. Ik ben een warm en integer persoon, ik heb een liefde voor het helpen van anderen. Sta met beide legs op de grond. Ik ben een romantische type, ben echt van de kaarsjes en een vinootje. leuk samen knus.

Over jou: Ik zoek de ware jacob, een lekkere aardige man, met een warm hart en een lekkere glimlach. iemand om de leegte te vullen waar ik al geruime tijd mee leef. Het is mooi als je in de buurt woont. Stel je voor dat wij elkaar elke dag tegenkwamen en elkaar niet eens kenden. Wie weet ben jij die man waar ik zo lang naar op zoek ben…

Weduwe sexdating