Vrouw zoekt sex: MirjamvdL uit Laakdal, Antwerpen

MirjamvdL

 • Naam: MirjamvdL
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Laakdal
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dit is een beetje met tegenzin, maar ook omdat ik niks anders weet. Ik ben een succesvolle juffrouw, getrouwd met een lekkere man, 2 kinderen, beide leven op hun zelf en hebben hun eigen families. Ik begin mij aardig oud te voelen, maar als ik in de spiegel kijk en heb een sexy setje aan, voel ik mij weer helemaal 18. Mijn man helaas niet, en heeft er zoals hij zegt “geen tijd voor dat onzin”. Je bent er te oud voor lieverd”! Dat kan soms hard aankomen. Ik zou hem nooit verlaten, maar zeker bedriegen door eens in de zoveel keer af te spreken met iemand hier voor een geile sex ervaring.

Over jou: Mijn voorkeur gaat naar jongere boys, maar dat is geen pre. Je moet vitaal, schoon, schoon en onbehaarde zijn.

En aller belangrijkste, mijn man weet hier niks van dat ik op zoek ben naar sex afspraakjes, dus graag geniet ik dit volledig discreet!!!

Weduwe sexdating