Vrouw zoekt sex: Kinkyness uit Geertruidenberg, Noord-Brabant

Kinkyness

 • Naam: Kinkyness
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Geertruidenberg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Heet mokkeltje op zoek naar een lekker opwindend adventure, naja mokkeltje… Ik ben nog een heeel erg sexueel actieve mokkel hoor haha. Ik ben van het lekker daten, maar meestal door leuk de kroeg in te gaan, maar nu toch eventjes anders proberen. Een profiel is toch een makkelijker visite kaartje om jezelf te promoten. Dussss, ik ben ruimdenkend sexperimenteel, geniet van opwindende pakjes, en opwindende acties! Iets wat je niet spoedig aan iemand verteld die je net ontmoet in een kroeg haha. Ik ben normaal ruimdenkend gesloten, maar zoals hier ruimdenkend open zoals je in mijn profiel zeker hebt gelezen 😉

Over jou: ik ben niet moeilijk, echt niet! Maar een paar regels, schoon, verzorgd vind ik erg belangrijk. gezichtshaar kan soms sexy zijn, dus daar doe ik niet zo moeilijk over. Ik geniet van kerels die een mevrouw goed weten aan te pakken

Weduwe sexdating