Vrouw zoekt sex: kimbertjeuhh uit Liège, Luik

kimbertjeuhh

 • Naam: kimbertjeuhh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luik
 • Woonplaats: Liège
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een mooie, spontane maar vooral gevoelige wijfie. Ben onafhankelijk, sportief en zeer sociaal. Ik geniet me ook bezig met de spirituele kant van het leven en geniet niet van oppervlakkigheid. Lachen, vrienden, feestjes bouwen, reizen. Voor verder zie hobbies

Over jou: Ik zoek een toffe vriend, voor eventueel verder een vaste romance, om met zijn tweetjes te kunnen genieten van het leven. Ik geniet van eerlijkheid, respect voor elkaar. Daar ikzelf zeer open, spontaan en trouw ben in een romance. Ik geniet van zon, zee een uitstapje, bloemen en planten, maar vooral van een stevige arm rond mijn sc genietder.

Weduwe sexdating