Vrouw zoekt sex: Katincka uit Alkmaar, Noord-Holland

Katincka

 • Naam: Katincka
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Alkmaar
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een bom vol energie en opwindend! Het eerste is een feit, het tweede is een voorkeur 😉 Ik ben een fanatieke sportvrouw en geef heel meer om mijn body, ben er ook zeer trots op. mijn vriendinnen vinden en soms zeker irritant dat ik er vaak mee loop te pronken. Nu ook met mijn spannende autootje!! Maar het liefst loop ik nog te pronken met een mooie stoere man!!!

Over jou: Aan alle kerels hier!! Niet geintimideerd raken door mij, want hierdoor loop ik vet meer kerels mis!!

Weduwe sexdating